tag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post7783747992923001636..comments2024-01-15T09:26:14.509+01:00Comments on Trines Oppskrifter: Salte mandlerTrine :)http://www.blogger.com/profile/01541239657485105409noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-36474756250155598892023-10-24T20:31:35.551+02:002023-10-24T20:31:35.551+02:00Kan man bruke andre nøtter?Kan man bruke andre nøtter?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-11068043125971642032017-12-04T07:55:56.546+01:002017-12-04T07:55:56.546+01:00jeg har problemer med at mandlene ikke blir knaken...jeg har problemer med at mandlene ikke blir knakende sprøe - følger jo oppskriften! hva gjør jeg galt, er det tørkingen etterpå- hvor lenge skal de "ligge" før man kan nyte?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-44407753182427343902017-10-22T09:02:30.510+02:002017-10-22T09:02:30.510+02:00Salte mandler er kjempe godt.
Jeg tar av skallet,...Salte mandler er kjempe godt. <br />Jeg tar av skallet, koker 1kg mandler, 1 liter vann, 1-2dl salt (avhening av hvor salt du vil ha de). la de koke i 15-20 min. Tørk mandlene godt etterpå. Frityr de i olje (med en klatt smør) i ca 5min. Så avkjøling og nytelse :-). <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09865923393713275432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-11536174608484986182016-11-27T17:07:05.079+01:002016-11-27T17:07:05.079+01:00har du prøvd å lage desse med vanlig "bordsal...har du prøvd å lage desse med vanlig "bordsalt"? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-62825444633855334592016-02-01T16:16:28.414+01:002016-02-01T16:16:28.414+01:00Jeg ville nok først tilsatt rosinerne når blanding...Jeg ville nok først tilsatt rosinerne når blandingen er ferdiglaget og litt avkjølet. Det har jeg gjort med suksess med sjokolade ihvertfall :)Trine :)https://www.blogger.com/profile/01541239657485105409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-60993767242797125032016-02-01T13:53:35.097+01:002016-02-01T13:53:35.097+01:00Kan man blande forskjellige nøtter ? Veldi glad i ...Kan man blande forskjellige nøtter ? Veldi glad i nøtter og rosiner.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-58024362655837591382015-12-13T21:01:51.018+01:002015-12-13T21:01:51.018+01:00Det var da veldig mye salt, tenkte jeg. Og - de bl...Det var da veldig mye salt, tenkte jeg. Og - de ble i salteste laget, men ikke uspiseligeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17459723363707340421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-54854435561474193142014-05-08T07:24:21.519+02:002014-05-08T07:24:21.519+02:00Det er også en fantastisk lille snack!Det er også en fantastisk lille snack!Trine :)https://www.blogger.com/profile/01541239657485105409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-74066795252147377462014-05-07T23:36:09.668+02:002014-05-07T23:36:09.668+02:00Laget en stor posjon til konfirmasjon som er om 3 ...Laget en stor posjon til konfirmasjon som er om 3 dager. Her i huset ble de veldig populære, alt spist opp, og ny stor posjon må lages.anadhttps://www.blogger.com/profile/01718525261408664549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-58156399604158491432013-12-17T13:48:10.533+01:002013-12-17T13:48:10.533+01:00Maldon kan saktens brukes:) Jeg bruker bare allmin...Maldon kan saktens brukes:) Jeg bruker bare allminnelig "groft salt" da jeg kan få 1kg til 3 kroner av det her i butikkene - imens maldon har en kilopris på mer enn det tidobbelte;)<br />Smaksmessig syntes jeg ikke det gjør det store forskjell, har prøvd å lage det på begge måter, så det er ren økonomi :)Trine :)https://www.blogger.com/profile/01541239657485105409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8734417292477498910.post-9787536221233874702013-12-17T07:01:32.909+01:002013-12-17T07:01:32.909+01:00Nam- dette ser godt ut! Er det Maldon- salt du bru...Nam- dette ser godt ut! Er det Maldon- salt du bruker eller har du et annet å anbefale?Smått og Storthttps://www.blogger.com/profile/17513064684030092026noreply@blogger.com