Sider
▼
mandag den 2. december 2013
Kylling i sjampinjongfløtesaus
Mmm.. Hvorfor ikke starte fråtsemånden med litt god og fet mat? (og samtidig få brukt opp de halvkjedelige sjampinjongenen og den sjatten med fløte som var igjen i kjøleskapet i samme slengen?) Det var ihvertfall en god ide her i hus ;) Og topp det hele med en god salat - så blir det ikke sååå usundt - kun litt;)
For middag for 3 trenger du:
300 g sjampinjong
1/2 purre
2 kyllingfilet
1 ss smør
1 dl fløte
1 buljongterning
Salt
Pepper
En god salat
Start med å skjære opp sjampinjongen i tern, og brun den av i halvparten av smørret. Ta den så av, og legg den til sides.
Skjær opp kylling og purre, og brun dem av i resten av smørret. Hell sjampinjongene over, og bland det godt sammen. Hell fløten og buljongterningen over, og la det småkoke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server en god og grønn salat til, og eventuelt litt brød om du ikke klarer deg uten;)
Nom nom hvor ser det godt ud :D
SvarSletSimone
Microcut.dk
Det smagte også lækkert;)
Slet