Sider

mandag den 14. april 2014

Stekte karryris med torsk og asparges


Stekt ris må være en av de letteste restemiddagene som finnes, spesielt om man har noe kjøtt eller fisk i kjøleskapet i tillegg. Ellers har det ofte, ihvertfall her i hus, med å finne veien i bakst i stedet. Nå når det allerede var litt karry i risen, og jeg hadde stekt torsk i kjøleskapet, var det ihvertfall ikke langt fra tanke til handling!


For en stor porsjon til en trenger du:

1,5 dl kokt ris
1 stekt torskefilet
Karrykrydder
2 asparges
2 vårløk
2 egg
Fettstoff til steking

Ha litt fettstoff i pannen, og "hell" risen ut over. Slå eggene ut, og bland det godt sammen.
Dryss litt karry over.
I mellomtiden skjærer du opp det grønne, og deler torsken opp i mindre biter. Rør litt rundt i pannen til tider også!
Når egget begynner å sette seg, ha oppi det grønne og torsken, og la det hygge seg et par-fem minutter mere under litt omrøring. Smak deg frem til om du eventuelt skal ha litt mere karry eller fx salt oppi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar