Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 10. januar 2014
Pizza med feta, chorizo og ananas
Tror dette lett kan komme til å bli en ny klassiker her i hus! Deilig og krydret chorizo kombineret med den søte ananasen og salte feta. Mums - det er alt jeg kan si!
Og det at den er så lett å lagesom det den er gjør den jo ikke akkurat dårligere
For en pizza eller 4 trenger du:
Pizzabund 1/4 av denne er nok til pizza for 1
Tomatsaus 1/4 av denne er nok til pizza for 1
1 liten chorizopølse, 40 gram
1/4 stor boks med hakket ananas
2-3 ss feta
100 g frisk mozzarella
Lag pizzabunden som du pleier. Når den nærmer seg ferdighevet, gjør du resten klart. Finn tomatsausen frem, eller lag den;)
Skjær chorizoen opp i mindre biter, og stek den et par minutter på en tørr panne. På denne måten forsvinner litt av fettet, og den blir deilig og sprø.
Dren ananasen, og del fetaen opp i mindre biter. Gjør det samme med mozzarellaosten.
Fordel det hele på pizzaen, og stek den i 7-9 minutter på en varm plate ved 250 grader i ovnen.Bunden skal være sprø, og osten skal være gylden!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar