Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 24. januar 2014
Pizza med pesto og potet
Speltbunden skulle jo også prøves av - og det må jeg si var til stor suksess!
Det ble en veldig enkel, men riktig god pizza med masser av smak, helt bestemt ikke siste gang vi prøver denne av! Den deilig, krydrete pestoen med sprøde og salte potetskiver. Mums!
For en pizza trenger du:
1/4 porsjon speltpizza
1/2 glass pesto
4-5 poteter, i tynne skiver
Olivenolje
Salt
100 g frisk mozzarella
Litt salat
Start med å lage deigen etter anvisning, og når den er ferdiglaget, smører du pesto ut på pizzaen.
Skrubb potetene, og skjære dem opp i tynne skiver! Fordel dem ut over pizzaen, og smør den inn med litt olje. Dryss litt salt over.
Skjær mozzarellaen opp i terninger, og fordel den ut på pizzaen.
Stek pizzaen i 10 minutter ved 225 grader. Spred litt salat på toppen, og nyt maten!
Etiketter:
mozzarella,
Olivenolje,
Pesto,
Pizza,
Pizzabund,
Potet,
Salat,
salt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar