Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 18. oktober 2014
Rødspette med asparges, poteter og smørsaus
Fisk er lett hverdagsmat her i huset, spesielt når kjæresten ikke er hjemme. Og dette er så tilbehøret lillepiken har det med å velge til fisk - hun elsker smørsaus med persille - og det gjør jo ikke det store at de er så lett å lage heller!
Denne middagen er så lett så det nesten overhodet kan la seg gjøre - ferdigfylte rødspetter fra butikken - og resten er laget i en gryte. Smørret fikk en tur i mikroen - samtidig som jeg hurtig hakket persillen. Perfekt i en travel hverdag!
For middag for 2 trenger du:
1 pakke fylte rødspetter (2 stk)
5-6 poteter
Salt
1 bundt asparges
2-3 ss smør
Litt persille
Skrubb potetene og sett dem over til å koke i godt, saltet vann, samtidig som du setter rødspettene i ovnen etter bruksanvisningen bak på pakken.
Når potetene er kokt nesten ferdig, har du aspargesene oppi i de siste 3-4 minutter. Fisk aspargesene ut, og skyll dem i kaldt vann, og hell vannet fra potetene.
Når rødspettene er ferdig, smelter du smørret på full styrke (men pass på, det kan sprute) i mikroen. Rør hakket persille inn i smørret - og server!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar