Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 20. september 2014
Bakt havregrøt med bananer og bringbær
Mmm... Lillepiken her i hus E-L-S-K-E-R havregrøt.. Selv om jeg personlig syntes det er forferdelig kjedelig.. Og ikke blir jeg mett av det heller;) Men, men litt fantasi kan det ihvertfall bli til en god dessert - for her fungerer det fint!
For dessert til 4 trenger du:
4 dl melk
1 egg
1 ts bakepulver
Litt vanilje
Farin til topping (kan utelates)
2,5 dl havregryn/müsli
Litt salt
2 bananer
150 g bringbær
Creme Fraiche til servering
Bland et tørre godt sammen, og tilsett det våte litt etter litt. Når det er godt blandet sammen, fordeles det i en ildfast form,
Stekes ved 190 grader i 15-20 minutter, følg med underveis.
Personlig syntes jeg ikke den brune farinen var nødvendig, men det kommer jo litt ann på hvor søt din tann er, og hvor modne bananene er.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar