Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 20. september 2014
Bakt havregrøt med bananer og bringbær
Mmm... Lillepiken her i hus E-L-S-K-E-R havregrøt.. Selv om jeg personlig syntes det er forferdelig kjedelig.. Og ikke blir jeg mett av det heller;) Men, men litt fantasi kan det ihvertfall bli til en god dessert - for her fungerer det fint!
For dessert til 4 trenger du:
4 dl melk
1 egg
1 ts bakepulver
Litt vanilje
Farin til topping (kan utelates)
2,5 dl havregryn/müsli
Litt salt
2 bananer
150 g bringbær
Creme Fraiche til servering
Bland et tørre godt sammen, og tilsett det våte litt etter litt. Når det er godt blandet sammen, fordeles det i en ildfast form,
Stekes ved 190 grader i 15-20 minutter, følg med underveis.
Personlig syntes jeg ikke den brune farinen var nødvendig, men det kommer jo litt ann på hvor søt din tann er, og hvor modne bananene er.
Etiketter:
Bakepulver,
Banan,
Bringbær,
Brun farin,
Creme Fraiche,
Dessert,
Egg,
frokost,
havregryn,
melk,
Morgenmad,
Müsli,
salt,
Vanilje
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar