Dette er en vaffel jeg vil si jeg har laget litt for mange ganger.. men godt smaker den fordi!
Dette gir ca 2 liter røre!
Finn frem:
4 egg
2,5 dl sukker
1 liter melk
11 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ts kardemomme
100g smeltet (avkjølet) margarin
Start med å piske egg og sukker til du får en fin konsistens, og tilsett melken.
Når det har fått blandet seg godt sammen, sikter du inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kardemomme.
Ha i margarinen til slutt!
-og om du har mer røre enn du kan spise i første omgang, kan den fint oppbevares opp til en uke i en lukket beholder i kjøleskaper, eller stek resten litt hardt, så ha du små vaffelkjeks å spise som snack=)
Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 8. februar 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar