Denne ble så spist sammen med farsbrødet, men passer fint til det meste kjøtt vil jeg nå si:)
Finn frem:
- Vannet du kokte potetene i (om du har, ellers så blir det bare vann fra springen) 6-7 dl
- 2 grøntsaksbuljongterninger
- ca 1 ss Worchestersaus
- 2 ts karry
- Salt
- Pepper
- ca 1 ss sterk sennep
- ca 1 ss *stekesaft* fra farsbrød (eller hva enn kjøtt det er du har laget)
- en lille smule maizena til jevning (til du er fornøyd med tykkelsen, dette er en meget tynn saus)
- Kulør til du er fornøyd med fargen
Det hele has i en gryte, og kokes opp, tilsett jevning og la den småkoke et par minutter.
Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 14. februar 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar