søndag den 9. november 2014

Ostepaneret chilisquash med ovnsbakt torsk og røde saker


Mmmmmmm sier jeg bare til dette tilbehøret! Det var godt altså! Dette er nok en rett sommerlig rett, men jeg kunne ikke stå for jordbærene jeg fant i butikken - selv om de omtrent er så langt vekk fra sesongen som de kan det! De var altså gode..
Kombinert med gode, og litt sterke, chilisquash var det en topp topp måltid!


For middag for to trenger du:


2 torskefileter
Litt olivenolje
Litt salt

200 g tomater
200 g jordbær

3/4 squash
1,5 ss sriracha saus
Nok ost i skiver - 4-5 er nok nok

Start med å tenne ovnen på 200g grader, og skjær opp squashen i tynne skiver. Dryss en liten salt på dem, og spre dem ut over en bakepapirkledd langpanne. Fordel osten over squashen, og topp med chilisausen.

Finn frem en plate mer, og legg torskestykkene på den. Dryss litt olivenolje og salt over, og ha begge platene i ovnen. Stekes i rundt 10 minutter, til osten er smeltet, og torsken begynner å "falle" litt fra hverandre.

I mellomtiden skjærer du tomater og jordbær opp i mindre stykker - og server det hele godt blandet på en tallerken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...