Idag var det en ny oppskrift der skulle prøves av, nemlig;
Fine kornknekkebrød
Dette er noen forholdsvis fine knekkebrød, der inenholder diverese korn/frø.
Finn frem:
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1dl solsikkekjerner
1dl gresskarkjerner
3,5 dl hvetemel
2 dl vann
1,5 dl olje (en nøytral en, for eksempel vindruekjerneolje)
3,5 ts salt
Du starter med å blande alt det tørre godt sammen en i stor bolle.
Når det tørre er godt blandet sammen, tilsetter du vann og olje, og blander det hele sammen.
Finn frem 2 langpanner, og dekk dem med bakepapir.
Fordel deigen i to, og klapp den god og flat over på bakepapirene.
Stekes i ovnen i 15-20 minutter på 220grader.
Om du ønsker fine firkanter i stedet for å bare knekke dem opp i biter når det er avkjølet, så tar du dem ut av oven omtrent halvveis i tiden, og kjører over med en pizza hjul i ønskelig størrelse.
Selv spiser jeg disse med diverser oster, eller bare med smør på:)
Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 10. januar 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar