Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 10. august 2014
Blomkålspannekaker
Nå tror jeg ikke det kommer som en overraskelse for noen at jeg er veldig glad i å få brukt opp restene her hjemme i hus - jeg hater å la mat gå til spille! Så enten skal jeg bli bedre til beregne mengder, noe som jeg ikke tror skjer forløpig, eller så skal jeg igang med å få brukt opp restene som jeg allerede gjør.. Tror nok jeg fortsetter i samme stil ja!
Disse pannekakene så dagens lys da jeg hadde litt ekstra blomkålsmos igjen fra et par dager før. Og det skulle jo bestemt brukes opp!
For en 4-8 pannekaker, avhengig av størrelse, trenger du:
150 g blomkålsmos
150 g hytteost
3 egg
Salt
Pepper
2 ss husk
Smør til steking
Bland det hele godt sammen, gjerne med en stavblender, og la det stå å trekke i rundt 10 minutter. Det skulle bli litt tykkere innen den tid!
Stekes på lav varme i litt smør, om det ikke gjøres på denne måten vil det være svidd rundt og rått i midten!
Server med litt grønt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar