Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 15. august 2014
Grillet brød med ostefyll
Nå er det kanskje ikke akkurat i dag det er best vær til å grille - ihvertfall ikke her i Århus med de til tider store regnskyll, men så snart det blir opphold igjen... Uansett er det jo slett ikke umulig å grille selv om temperaturen faller - spesielt ikke med en gassgrill!
For 6-8 brød trenger du:
25 g gjær
1 ss honning
1 ts salt
3 dl vann
500 g hvetemel
1 ss olje
12-16 skiver med hvit ost
Bland alle ingrediensene utenom ost sammen til du får en jevn deig, og la den heve i rundt 30 minutter.
Del deigen opp i 6-8 emner, og klapp dem flate. Legg to skiver oss, og klapp bollene godt sammen så de får en form som ligner på hamburgerbrød.
La dem heve i 60 minutter.
Klapp bollene helt flate igjen, og stek direkte på grillristen. Men pass på. Som du kan se på et par av bollene går det plutselig fort!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar