Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 12. maj 2014
Ostechips med chili
Ostechips er en fantastisk måte å få inn litt fett på om man mangler det i hverdagen - og så smaker det bare super godt!
Her i hus blir det brukt som supplement i matpakken for en liten snack, eller som tilbehør til middagen.
For tilbehør til 3-4 trenger du:
5-6 skiver hvit ost, fx norvegia
3-4 skiver emmentaler
Litt chiliflager
Skjær opp osten, og fordel det i 6-8 bunker på en bakepapirkledd langpanne. Ha like mye av hver ost i hver "haug". Dryss litt chiliflager over.
De skal ha rundt 5-6 minutter ved 200 grader, men pass på underveis. Grensen er liten mellom perfekt og for svidd!
Kan oppbevares i et par døgn i en tett boks.
Etiketter:
Chiliflager,
Emmentaler,
Hvit ost,
Norvegia,
ost,
Snack,
tapas,
Tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar