Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 5. maj 2014
Grillet kotelett med diverse grillet mums
Her i hus elsker vi å grille (eller, kjæresten griller, og jeg finner frem det jeg vil ha grillet;)) - og det fungerer riktig godt!
Her ble kjøtter serveret med diverse grønt fra skuffen - og det er altså ikke siste gang jeg griller ananas, det fungerer jo super til både middag og dessert!
For tre trenger du:
3 koteletter
Olje
Salt
Pepper
200 g sjampinjonger
1-2 bundt vårløk
2 paprika
1/3 ananas - i skiver
50 g smør
2-3 fess hvitløk
Start med å hurtig blande hvitløkssmørret sammen, og sett det i kjøleskapet så det kan få stå å trekke et stykke tid.
Skjær grønnsakene opp i mindre biter og ha litt olje, salt og pepper på det hele.
Grillet til det hele har fått en god og myk konsistens!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar