Er det noe som ikke blir bedre med bacon? Jeg har ikke funnet noe til nå ihvertfall!
Baconsnurret asparges, bacondadler og rotfrukt med bacon er allerede klassikere her i hus - og dette skal helt klart føres på listen!
Rabarber i seg selv blir litt i syrligste laget, men med litt honning i det blir da bare himmelsk. Prøv det!
For tilbehør til 3-4 trenger du:
1 pakke bacon
1-2 stenger rabarbra
1-2 ss honning
Finn frem en bakepapirkledd langpanne, og sett ovnen på 200 grader.
Del baconstykkene i to, og skjær opp like så mange biter rabarbra som du har bacon. I mitt tilfelle var det 16 stykker!
Vikle baconet omkring rabarbraen, og fordel dem ut på bakeplaten. Stek dem i rundt 15 minutter, og ta dem så ut av ovnen. Fordel litt honning på alle stykkene, og stek dem videre i 5 minutter.
Serveres til "vanlig" middag - en god biff er ikke å forakte!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar