Når varmen er sånn som den er nå, sliter det med matinspirasjon - ihvertfall her i hus. Men vi har på den andre side spist veldig mye is!
Dette var så det vi fikk å spise i dag - en god, frisk og akkurat tilpass feit potetsalat her i varmen. Kombinert med en hakkebøff (eller hamburger uten bolle. Karbonade?) og litt grønt ble det godt, godt, godt.
1 kg poteter, kokte
2,5 dl creme fraiche
2 ss majones
1 ss sterk sennep
Salt
Pepper
2 vårløk
6-8 små reddiker
1/2 squash
Avkjøl potetene, og kutt dem opp i mindre biter. Gjør det samme med resten av det grønne.
Bland det våte sammen, og smak det til med salt og pepper.
Bland det hele godt sammen, og smak eventuelt till igjen.
La det gjerne stå litt i kjøleskapet før det serveres, men serveres dog i romtemperatur.
STORT tillykke(:
SvarSletDu har vundet min give away med en æske med 4 body butter.
Jeg har sendt en mail til dig(:
www.dyreglad-pige.blogspot.com