tirsdag den 1. juli 2014

Stekt sild med chilisquash


En virkelig klassisk restemat her i hus, eller StopSpildAfMad om du vil;) Sildefiletene var funnet på tilbud på grunn av dato, og resten fant jeg i kjøleskapet! Effektiv opprydning, med andre ord!


For middag til 2 trenger du:

2 sildefileter
Litt mel
Salt
Pepper
Smør til steking

Creme Fraiche
Syltet rødbete
2 gulrøtter

1-2 små løk
1/2 squash i tynne skiver
Litt chilisaus
Ost i skiver
Litt olje

Start med å tenne ovnen på 200 grader, og gjør det hele klart for ovnen. Skjær løket opp i mindre biter, og fordel det på en bakepapirkledd langpanne. Skjær squashen opp i tynne skiver, og fordel litt chilisaus over. Topp med en skive ost.
Stekes i ovnen til osten er smeltet, rundt 15 minutter.¨

Bland mel, salt og pepper godt sammen, og dupp fiskefiletene tørre. Vend dem i melblandingen. Stekes i en panne med smør til de er ferdige, et par minutter på hver side.

Finn frem creme fraiche, skrell og skjær gulerøttene opp i mindre biter, og anrett det hele på en tallerken sammen med rødbetene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...