Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 1. juli 2014
Stekt sild med chilisquash
En virkelig klassisk restemat her i hus, eller StopSpildAfMad om du vil;) Sildefiletene var funnet på tilbud på grunn av dato, og resten fant jeg i kjøleskapet! Effektiv opprydning, med andre ord!
For middag til 2 trenger du:
2 sildefileter
Litt mel
Salt
Pepper
Smør til steking
Creme Fraiche
Syltet rødbete
2 gulrøtter
1-2 små løk
1/2 squash i tynne skiver
Litt chilisaus
Ost i skiver
Litt olje
Start med å tenne ovnen på 200 grader, og gjør det hele klart for ovnen. Skjær løket opp i mindre biter, og fordel det på en bakepapirkledd langpanne. Skjær squashen opp i tynne skiver, og fordel litt chilisaus over. Topp med en skive ost.
Stekes i ovnen til osten er smeltet, rundt 15 minutter.¨
Bland mel, salt og pepper godt sammen, og dupp fiskefiletene tørre. Vend dem i melblandingen. Stekes i en panne med smør til de er ferdige, et par minutter på hver side.
Finn frem creme fraiche, skrell og skjær gulerøttene opp i mindre biter, og anrett det hele på en tallerken sammen med rødbetene.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar