Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 6. april 2012
Baconfett
Her i huset er vi glad i bacon... Og da vi ofte lager en pakke om gangen når vi først er i gang (en pakke er ca 140g, så ALTFOR mye er det jo ikke likevel...), er det lettest gjort å lage det i ovnen.
Bakepapir på platen, spre baconet ut over bakepapiret, inn i ovnen på ca 200 grader i 5-10 minutter, alt etter hvor stekt du vil ha det, opp på litt kjøkkenpapir for å få det verste fettet av; og klar til å spises! Enklere kan det ikke gjøres!
Og med å gjøre det på denne måten, er det jo superlett å samle opp fettet også. Ta fatt i papiret i hver sin ende, og bare "hell" det over på glasses!
Og så har man jo alltid stekefett i kjøleskapet! (og at maten for en liten anelese bacon i seg skader da heller aldri:D)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Så lurt!
SvarSlet