søndag den 8. april 2012

Ribbensandwich



Ribbensandwich er vel en annen typisk dansk rett. Den kommer i alle farger (?) og fasonger, men godt smaker det som oftest likevel.
Vi lagde hjemmelagde boller til dem, men det er slettes ikke nødvendig. Så lenge man har litt ribbenstek til å putte i, er man et godt stykke på vei.







Brødet:
En halv porsjon basisdeig
Litt olivenolje til å strø over på toppen som "lim"
En liten dryss sesamfrø til pynt

Lag deigen som i oppskriften, og la den heve i ca 1 times tid.



Form dem til 3 flate små boller, og la dem heve en 20minutter til mens du setter ovnen over på 250grader.

Stekes i ca 10 minutter eller til de er blitt litt gyldne.







Når brødet er laget, kan du gå i gang med resten.
Det VI brukte var;
Agurksalat
Rødkål
Smør/mayonese - "lim" til brødet
Ribbenstekrester
Bollene ovenfår
Remoulade
Salatblad

Ribbenstekrestene spises som du foretrekker dem.. Kalde fra kjøleskapet. Varmet opp i ovnen. Skjært av en nylaget ribbenstek. Grillet. Variasjonene er mange! Vi valgte denne gangen å ha dem oppi frityren for å prøve noe nytt. Resultatet ble lekkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...