Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 13. april 2012
Makaronisuppe
Eller melkesuppe om du vil. Kan riktig godt li' denne suppen selv. Og det samme kan den lille. Så en middag for 2 for under en 10er sier man bare jatakk til engang iblant!
Det er også en riktig super måte å få brukt opp eventuelle pastarester man har i kjøleskapet, det er ihvertfall rester der finder veien dit engang iblant hos oss.
Så for en anderledes, forholdsvis søt middag (ikke at det er noe problem for barn), kan dette være et fint alternativ!
Det du trenger, for 2
1 liter melk
Kokt pasta, jo mer jo bedre
Kok melken opp, ha i pasta til den er gjennomvarmet.
Så er den klar til å serveres!
Vi spiser den med kanel og en lille smule sukker herhjemme!
Kos deg!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar