Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 2. december 2013
Kylling i sjampinjongfløtesaus
Mmm.. Hvorfor ikke starte fråtsemånden med litt god og fet mat? (og samtidig få brukt opp de halvkjedelige sjampinjongenen og den sjatten med fløte som var igjen i kjøleskapet i samme slengen?) Det var ihvertfall en god ide her i hus ;) Og topp det hele med en god salat - så blir det ikke sååå usundt - kun litt;)
For middag for 3 trenger du:
300 g sjampinjong
1/2 purre
2 kyllingfilet
1 ss smør
1 dl fløte
1 buljongterning
Salt
Pepper
En god salat
Start med å skjære opp sjampinjongen i tern, og brun den av i halvparten av smørret. Ta den så av, og legg den til sides.
Skjær opp kylling og purre, og brun dem av i resten av smørret. Hell sjampinjongene over, og bland det godt sammen. Hell fløten og buljongterningen over, og la det småkoke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server en god og grønn salat til, og eventuelt litt brød om du ikke klarer deg uten;)
Etiketter:
Buljongterning,
Fløte,
Kylling,
Kyllingfilet,
pepper,
purre,
Salat,
salt,
sjampinjong,
Smør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Nom nom hvor ser det godt ud :D
SvarSletSimone
Microcut.dk
Det smagte også lækkert;)
Slet