mandag den 2. december 2013

Kylling i sjampinjongfløtesaus


Mmm.. Hvorfor ikke starte fråtsemånden med litt god og fet mat? (og samtidig få brukt opp de halvkjedelige sjampinjongenen og den sjatten med fløte som var igjen i kjøleskapet i samme slengen?) Det var ihvertfall en god ide her i hus ;) Og topp det hele med en god salat - så blir det ikke sååå usundt - kun litt;)


For middag for 3 trenger du:

300 g sjampinjong
1/2 purre
2 kyllingfilet
1 ss smør
1 dl fløte
1 buljongterning
Salt
Pepper

En god salat

Start med å skjære opp sjampinjongen i tern, og brun den av i halvparten av smørret. Ta den så av, og legg den til sides.

Skjær opp kylling og purre, og brun dem av i resten av smørret. Hell sjampinjongene over, og bland det godt sammen. Hell fløten og buljongterningen over, og la det småkoke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server en god og grønn salat til, og eventuelt litt brød om du ikke klarer deg uten;)

2 kommentarer:

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...