onsdag den 7. marts 2012

Indisk inspirerte poteter

Når man tenker på India og krydderier, er mine første tanker hvitløk og spisskummen! Dette er en god og lille smule søt potetrett, som kan spises som den er, eller som tilbehør til andre steder hvor man vil ha poteter til. Vi serverte denne som den var, men en lille skive mørbradrest ved siden da den likevel skulle spises opp!
Den smaker riktig godt med en Raita til, men da den vi fikk laget ble så dårlig at den såvidt kunne spises, lar jeg bare vær med å poste den.
(Og ikke bli forskrekket av mengden hvitløk, den blir god og søt når den bakes)






Til 2 store og 1 liten trenger du:
4 ss olje
4 ss tomatpure
1,5 ts spisskummen
1,5 ts koriander
1 ts chili(pulver)
Salt - smak til
750g poteter
17 fedd hvitløk

Start med å blande olje og tomater sammen med spisskummen, koriander og chili til du får en fin og jevn masse. Smak til med salt.
Skrubb potetene (eller skrelle dem om du ikke kan li' skall, jeg kan godt li' det) og del dem i fine båter. Rens hvitløksfeddene godt!
Bland potetene og hvitløken godt sammen med tomatblandingen, og fordel dem i en lille bakeform. Potetene bør kun ligge i ett lag, så finn størrelsen du behøver etter behov.
Stek det hele ved 200grader i en forvarmet ovn i ca 25 minutter, eller til det potetene er ferdig!



Enjoy!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...