Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 23. maj 2012
Pitabrød med mais, erter, løk og ost
Varmt, varmt, varmt. Tror ca det er slik været idag og minst en uke fremover kan beskrives. Da er det greit med litt hurtig og nem mat, som heller ikke fylle for mye.
Valget falt nå på superlett mat, det tar ca så lang tid som det tar å hakke 1 stk løk og varme ovnen/ha pitabrødene et par minutter i en brødrister.
For 3 trenger du:
6 pitabrød
1 boks tunfisk i vann
1 boks mais
100 gram erter
Litt reven ost
(og fordi vi har en der ikke spiser fisk i hus, tok vi å strimlet litt kokt skinke og gav den et lite minutt på panden... mums!)
Varm pitabrødene, i ovn eller brødrister, du tar hva du har.
Pill og hakk løket fint.
Dren tunfisken, og ha den i en skål.
Hell vannet av maisen.
Hell litt varmt vann over ertene om du bruker frosterter!
Ha det hele i små beholdere på bordet, sett frem de varme pitabrødene, og la folk forsyne seg selv.
Server eventuelt med litt frisk dressing til!
Etiketter:
Fisk og sjømat,
Hurtigmat,
Pita
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar