Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 7. februar 2013
Pasta med pølser i grønnsakstomatsaus
I hverdagen skal det gå fort, og gjerne være lett i samme slenger. Vi lar av og til lillepiken bestemme hva vi skal ha å spise, og valget denne gangen var "pølser og pasta". Så... challenge accepted;) Jeg fant et par frankfurterpølser i fryseren, litt pasta i skapet, og diverese grønnsaksrester i kjøkkenskuffen, og så var det bare å gå igang;)
4 frankfurter pølser (eller andre i tilsvarende mengde)
Olje
Pasta, kokt
2 gulerøtter
1/2 løk
3-4 fedd hvitløk
1/4 sqash
4 små reddikker
1 boks tomat (400 gram)
Salt
Pepper
Sukker
Parmesan-ost
Start med å snitte pøsene i tynne tynne skiver, og stekt dem i litt olje på en stekepanne ved lav varme. Vend dem engang iblant!
Pastaen kokes som den pleier, masser av lettsaltet vann!
For sausen:
Skjær opp alle grønnsakene utenom tomaten i små biter, og ha dem opp i en varm gryte med litt olje i bunden. Svits det hele av. Ha opp i tomatene, en lille smule salt, pepper og sukker, og kok det hele opp til grønnsakene er såpass møre at de kan blendes. Blend det hele, smak det til, og ha det over på en tallerken. Dryss masser av friskrevet parmesan over det hele, og nyt det;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar