Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 20. februar 2013
Kyllinglasagne med spinat og 4 forskjellige ost
Om jeg spør kjæresten hva vi skal spise, er et svar jeg ofte får (utover bacon og en god bøff) pasta; og da spesielt lasagne. Dette er ikke den mest typiske lasagne, da den ikke har kjøttsaus, men den er ikke mindre på smak!
For omtrent 4 porsjoner trenger du:
Bechamelsaus, laget ut fra 2,5 dl melk
3 kyllingfileter
1 løk
150 g frossen spinat
Olje
Salt
Pepper
Parmesan
Mozzarella
Cheddar
Lasagneplater
Start med å lage bechamelsausen, og sett den til sides til det er på tide å lage dem.
Finhakke løken, og finn frem spinaten fra fryseren. Del kyllingfiletene opp i terninger som ikke er for store, og gå så igang med å lage maten.
Ha litt olje i en stekepanne, og ha kylling og løk oppi. Tilsett litt salt og pepper, og svits det til kyllingen nesten er ferdig stekt. og tilsett på spinaten. Stek den til spinaten er helt ferdigtint og småstekt, og sett den så til sides.
Bygg opp lasagnen gradvis med de forskjellige ostene og spinatblandingen, med lasagneplater i mellom. Når det hele er samlter sammen, avslutter du med et lag revet parmesan på toppen.
Stekes ved 200 grader til osten er gylden og pastaen er ferdigbakt.
Serveres med en fin salat, og eventuelt litt brød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar