fredag den 15. februar 2013

Stekt eple med mandelfyll


En superlett og riktig smaksfull dessert her i vintermørket. Den blir bedre med søte epler, men på denne tiden av året må man ofte ta hva man har;) Om eplet er av den sure slags, vil jeg nok tilsette litt mer sukker enn det som er nevnt nedenunder, men utover det; mums!

Du trenger, for 2:
2 epler
10-15 mandler
1-2 ss sukker
1 ts smør
Vaniljesaus


Start med å sette ovnen på 200 grader og finn eplene frem!
Vask eplene og stikk ut kjernehusene. Grovhakke mandlene og bland dem sammen med sukker og smør. Stapp blandingen ned i hullene, og legg dem opp i et ildfast fat.
Stekes i 20-30 minutter til eplene er møre.
Server dem i en dyp tallerken med en lille smule vaniljesaus i bunden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...