Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 10. april 2013
Restewrap med ris og svinekjøtt
Wraps er super restemat - det meste av rester kan puttes i dem! De kan spises til middag eller i nistepakken, og smaker like godt kalde som varme!
Restene denne gangen var en blanding av ris, svin og tomatsalsa, mums;)
For 2 trenger du:
1 løk - finhakket
4 fedd hvitløk - finhakket
2 dl kokt ris
2 mørdbradbøffer, eller annet svinekjøtt
1 paprika
Tomatsalsa
Osterester; vi brukte cheddar og hvit ost
Tomat
Salat
Olje til steking
Evt salt og pepper
Start med å ha olje på en panne og ha løk og hvitløk oppi pannen. Svits det lett, og tilsett så risen. La det småsteke på lav varme imens du deler mørbradbøffene og paprikaen opp i mindre biter.
Tilsett paprika og svinekjøtt opp i risblandingen, svits det lett til det hele er gjennomvarmet, og legg det til sides.
Lun wrapene lett i micron i 8-10 sekunder for å ha litt temperatur på dem.
Legg så det hele sammen; Wrap, salat, risblandingen, osterestene og topp med salsaen.
Serveres med en enkel salat av tomat, paprika og hva annet du finner i grønnsaksskuffen!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar