Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 29. april 2013
Eggerøre med tomat, kyllingpølse og grønnsaksstenger
Det å finne på gode og varierede lunsjer, ihvertfall når jeg er hjemme på midten av dagen. Det skal mette nok til middagen senere på kvelden, men likevel ikke ligge for tungt i magen!
Eggerøre en en god og sund smårett, som også er en super måte for å rydde opp i eventuelle krydderurter og grønnsaker du har i skuffen!
For lunsj til 1 trenger du:
2 egg
1/2 vårløk
Liten rest rød paprika
3 cherry tomater
Salt
Evt pepper
0,5 dl melk
Smør/olje/baconfett til steking
2-3 små kyllingpølser
Olje til steking
Agurk
Snackpaprika
Gulerot
Start med å piske egg lett sammen med melken, skjær opp vårløk og paprika i mindre biter, og ha litt salt og pepper opp i blandingen. Ha olje/smør/baconfett i en gryte, og varm det opp på mellom varme. Når fettstoffet er varmet opp, tilsetter du blandingen, og varmer det godt opp under god omrøring. Når det hele har samlet seg, og blandingen har mistet det meste av fuktigheten, tilsetter du tomatene som du har skåret i grove trekanter. Varm det videre til det meste av fuktigheten har dampet vekk.
Skjær pølsene i små biter, og gi dem en hurtig tur i noe varm olje, til de har begynt å få litt farge.
Skjær grønnsakeke opp i stenger, og server det hele som det er:))
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar