torsdag den 9. august 2012

Pangasius i pakke med røde farger og timianpoteter


Pangasius er en fisk vi spiser en del av her hjemme, spesielt i ihverdagen. Det er en billig fisk, der ikke smaker så altfor mye av fisk, så de fleste kan spise den. Og i og med at den ikke smaker av så mye, er jo utvalget av hva man kan smakssette den med nesten uendelig!

Denne gangen endte fisken opp i en foliepakke med gode og røde farger. Gulerøtter, tomater og reddiker. Og godt ble det!

Jeg serverte det hele med litt timianpoteter, og det er nettopp her vi starter!


Potetene ble serveret for 2, og vi brukte
Ca 400 gram poteter
Olje
Salt
Pepper
Timian

Skrubb potetene, og skjær dem i mindre biter. Ha det hele sammen i en frysepose, og rist godt! Spre det på en langpanne dekket med bakepapir, og stek dem ca 40 minutter ved 200 grader. De skal nesten være litt sprø utenfor, men gode og myke inni.


For fisken trenger du, pr pakke:
1 pangasiusfilet
3 skiver sitron
1-2 gulerøtter
Chili/hvitløksolje
3 små reddiker
1-2 gulerøtter
Cherrytomater, en liten håndfull
Pepper

Start med å legge fisken oppå et stykke folie.
Skjær de 3 sitronskivene i to, og fordel dem godt over.
Skrell gulerøttene og kutt dem opp i mindre biter.
Skjær reddikene opp i mindre biter. Skyll tomatene, og legg dem over i pakken sammen med resten.
Sprinkle litt olje over det hele, og topp av med pepper, gjerne nykvernet!
Lukk folien godt sammen; og stekes ved 200 grader (så man kan lage dem samtidig! i ca 20 minutter )

Server det hele sammen på en tallerken, og nyt fargene!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...