Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 17. august 2012
Pizza Capricciosa
Pizza capricciosa kan du finne i de fleste pizzariaer, ihvertfall her hvor jeg bor. Den blir ofte fylt med "everything in the house", som det ofte blir sagt. Det er en pizza med masser av fyll!
Den blir oftest laget med mozerella, tomat, sopp, artisjokk, skinke og oliven, så det ble det vi gjorde her hjemme også!
For 4 pizzaer trenger du:
1 pizzabund
Tomatsaus
Mozzarella, helst frisk
Champignon
Kokt skinke
Oliven
Artisjokk-hjerter
Etter at deigen og tomatsausen er laget, går det forholdsvis hurtig å lage resten.
Smør tomatsauen ut over pizzaene som du har rullet ut.
Skjær skinken opp i terningen, om du ikke bruker ferdig strimler selvfølgeling, og spre dem utover pizzaene.
Dren artisjokkhjertene, og del dem opp i litt mindre, håndterlige biter.
Skjær osten opp i tynne skiver!
Fordel det hele ut over pizzene, og stek dem i en forvarmet ovn i 7-9 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprø! For å lese mere om stekingen av bunden, se her
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar