Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 3. august 2012
Pizza Italiano
Fredag betyr pizza, og denne gangen ble det prøvet ut en ny variant. Eller... ny og ny, da det er denne der blir bestilt når vi får pizza utenfra...
Tyne, sprø bund, bacon, kjøttdeig, chili, ananas... mmm
Bestilte denne pizzaen med et uhell for et par år siden, og siden har denne pizzaen bare "hengt" ved.
For 2 tynne langpannepizzaer trenger du:
1 pizzabund
Tomatsaus
2 pk mozerella, 125 g hver
150 g oksehakk
2 løk
1 liten boks ananas
300 g bacon
(Chiliflager)
Hvitløkpulver
Start med å lage din foretrukne pizzasaus, her i hus ble det en boks hakket tomat med litt salt, pepper og oregano i denne gangen.
Skjær baconet i små biter, og stek det til det er sprøtt. Legg det til sides på litt papir for å dryppe av, og gå så videre.
Oksehakket har du pepper og eventuelt litt salt på; og stek det godt i baconfettet.
Skjær mozerellaosten i strimler.
Finhakk løken.
Dren ananasen, og kos deg med juicen!
Ha tomatsausen på, og fordel resten av toppingen over pizzaen.
Topp det hele med hvitløkpulver, og chiliflager om du er til det. Her holdt vi litt tilbake med det på den ene da lillepiken ikke er så glad for altfor sterk mat!
Stekes ved 225 grader på en varm langpanne (la den varme opp i ovnen før du legger bakepapir med pizza inn på den), i ca 7-9 minutter. Når osten er smeltet, og budnen er sprø, er den ferdig!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar