Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 24. august 2012
Pizza Hawaii
Ny fredag, ny pizza! Også denne gangen ville vi forsøke oss på en klassiker, nemlig Hawaiian Pizza. Dette er en pizza av den mere simple utgave, med ost, tomat, skinki og ananas! Man kan selvfølgelig også få pizzaer med litt mer fyll enn dette her, men for at det i mitt hode skal være nettopp en "Hawaiian Pizza", skal der heller ikke være mere fyll på!
Så, for 4 runde eller 2 langpannepizzaer trenger du:
Pizzabund
Tomatsaus
Ananas (boks)
200 gram kokt skinke
2-3 mozzarellaklumper
Evt oregano
Lag deigen etter anvisning eller bruk din egen faste pizzabundoppskrift.
Bland tomatsausen godt sammen med en blender eller for hånd, alt etter hvor jevn du vil ha den.
Ananasen heller du bare saften oppi et glass til senere nytelse, og deler den eventuelt opp om det trengs.
Skinken skjærer du opp i passe store biter, våres ble 1-2 cm lange på hvert ledd.
Fordel det hele over pizzaen, og fordel revet mozzarella over på pizzaen.
Stekes i 7-9 minutter ved 225 grader (eller mer) til osten er gylden og bunden er sprø!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar