tirsdag den 21. august 2012

Pølsemix


Pølsemix er en rett du ofte finner på grillbarer og kroer i Danmark. Den serveres tradisjonelt med rå løk og karryketchup som tilbehør. Det er ikke en spesielt sunn rett, men av og til må man jo kose seg på en tirsdag!

For middag for tre trenger du:
3 frankfurter pølser
6 mellom poteter
1 løk
Karryketchup


Start med å skjære opp potetene i mindre biter, gjerne i terninger. Nå skal de frityrstekes. Vi gjorde det på den lette måten, tenne for frityren, vente til den er varm, og så hive dem oppi. Mat på Bordet har en alternativ måte å lage potetene på.
Når potetene er ferdigstekte/kokte, vender du litt salt i dem, før du lar det verste fettet dryppe av på en kjøkkenrulle.


Pølsene deler du opp i minder biter, gjerne skive, og stekes dem til de er gode og sprø i stekepanden.


Så er det bare å finhakke litt løk, og så er faktisk maten klar! Da skal det bare samles!

Bland det hele sammen på en tallerken, ha litt karryketchup over på toppen, og server!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...