Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 29. januar 2013
Kjærestens kyllingeburger med bakte tomater og chutney
Dette er hva der ble laget med gårsdagens rundstykker, nemlig en kreasjon av kjæresten! Deilie ovnsbakte tomater, krydrede parmesankyllingstykker og en frisk og god plommechutney. Jupp, det kunne man godt spise;)
Start med å sette ovnen på 200 grader, og så er det bare å gå igang;)
For de ovnsbakte tomatene, for 3 personer
3-4 tomater
Salt
Pepper
Basilikum
Olje
Start med å skuppe opp tomatene i skiver og ha dem over i et ildfast fat som har litt olje i bunden. Strø over salt, pepper og basilikum, og sett tomatene i ovnen.
Rør gjerne litt i dem undervei, det gjør ikke noe om de er litt "most". De er ferdige når tomatene er helt myke i det, og gjerne litt sorte i kantene.
For kylligen:
2 kyllingfileter (eller en veldig stor en)
Salt
Pepper
Olje
Parmesanost
Start med å skjære kyllingfileten(e) i skiver. Varm opp en panne med litt olje i bunden, og ha kyllingstykkene oppi. Ha salt og pepper på kyllingen, og stek dem til kyllingen er nesten ferdig.
Legg så alle kyllingstykkene på en bakepapirkledd langpanne, og dryss MASSER av friskrevet parmesanost over.
Settes inn i ovnen, og stekes til osten er smeltet.
Og så er det bare å komponere som du ønsker;)
Her ble det brukt, plommechutney, friskbakte boller, mayonese, kylling, tomater, rødløk og ruccolasalat. Mums!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar