lørdag den 16. marts 2013

Det beste tilbehøret; stekt sjampinjong og vårløk


Dette, er det aller aller beste tilbehøret, nesten til uansett hva man skal ha å spsie! Enten det er fisk, kjøtt, fugl eller egg - det smaker alltid godt! Det kan også spises som det er;)
Da kjæresten ikke er den største fan sjampinjong, og boksene de blir solgt i tross alt inneholder en del, blir det ikke så ofte vi spiser det her hjemme - eller sagt på en annen måte. Kjøper jeg først sjampinjong, havner det nesten alltid vårløk med i kurven også. De begynner å bli riktig gode igjen nå, selv om de først topper i sesong her til sommeren. Smakfulle er de også. Mmm...

Uansett, som jeg prøvde å si; dette er noe av det letteste og enkleste tilbehøret man kan tenke seg; og så smaker det bare så godt!

For tilbehør til 2-3 trenger du;
200 g sjampingjonger
2-3 vårløk
Olje
Smør
Salt
Pepper
Timian


Børst sjampinjongene rene og del dem opp i mindre biter. Gjør det samme med vårløkene.
Ha olje på en varm panne, og ha sjampinjongene oppi. La dem steke i omtrent et minuts tid, og sett varmen ned. Tilsett smørret, ha oppi litt salt, pepper og timian, og la det hele svitse videre.
Når sjampinjongene er nesten ferdig, tilsetter du vårløken, og lar det hele surre i omtrent et minutt mere.

Server;)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...