Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 1. marts 2013
Bakt potet med bresaola og parmesan
Etter en lang uke med sykdom, er det deilig at det er helg. Det å kunne ha kjæresten og lillepiken hjemme, hygge med deilig mat og film - det er ikke mye som slår det! Engang iblant har vi kjærestekveld, hvor vi hygge i kjøkkenet etter lillepiken er i seng, og lager noe god og deilig mat. Denne bakte poteten ble serveret en slik kveld - og jeg må si mums;) Kjæresten var ikke like fornøyd, men det kommer nok av at han ikke liker bresaola! Den runde smaken av parmesan og potet, toppet med en deilig olivenolje og deilig kjøtt.. Mm!
Du trenger;
Stor potet
Parmesanost
Bresaola
Salt
Pepper
Lag et stort og godt kryss i potetene, og ha dem inn i ovnen. Bak dem i omtrent en time, til potetene er blitt gode og myke (stikk gjerne med en kniv for å sjekke).
Skrap ut potetene (dette er noe griseri) og ha det hele i en bolle sammen med en håndfull revet parmesan. Rør det hele godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Ha potetmassen opp i potetskrallet igjen, ha litt bresaola oppi og rinkle en god olivenolje over det hele. Server med en skje - og nyt det!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar