Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 9. marts 2013
Kjærestens pasta med chorizo og tomat
Dette er en typisk mandagsrett her i hus, da mandagsmiddagen skal møte ett av to kriterier (eller aller helst begge). Enten skal det være hurtig mat - og være ferdig på 15 minutter, ELLER så er det kjæresten der skal lage mat imens lillepiken og jeg er sent hjemme. Denne møter begge kriterne;)
Kjæresten falt over en oppskrift på internett som han hadde lyst til å prøvem og da vi hadde litt chorizopølser igjen etter pizzaen, ble de brukt opp i beste Stop Spild Af Mad stil;)
For 3-4 porsjoner trenger du:
200 g chorizopølser (eller hva du har)
1 kinesisk hvitløk
250 g cherrytomater
Frisk pasta - i de mengder dere spiser
Kok pasta opp etter anvisning på pakken. Vi brukte spinat-versjonen, da den var den vi endte opp med å kjøpe, men man må altså bruke den man foretrekker;) Den skal dog helst være forholdsvis nøytral i smaken.
Skjær opp chorizoen i tynne skiver, finhakk hvitløken og skjær tomatene i to.
Svits chorizoen på en varm panne intill det er sprøtt. Det burde være nok fett i chorizoen selv, men om det er virkelig nødvendig - tilsett en smule olje. Det burde ikke være nødvendig dog.
Ta chorizoen fra, og ha hvitløken oppi sammen med tomatene. Bland det godt sammen, og svits det hurtig av. Tilsett så pølsene igjen, og stek det hele ved lav varme i omtrent 5 minutter.
Rør pølseblandingen inn i den ferdigkokte pastaen, og server;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar