Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 21. marts 2013
Fettuccine med biffstrimler, fløte og paprika
Pasta er enkel og deilig middag, og denne retten er ikke noe unntak! Jeg er veldig glad i spinatpasta, men du bruker jo selvfølgelig hva du har selv;) Denne oppskriften fant jeg på DinMat.no og dette er slik jeg laget den;
For 3 porsjoner trenger du:
250 g biffkjøtt - i strimler
1,5 paprika - i strimler
200 g sjampinjong - i strimler
1 løk - finhakket
3 ss dijonsennep
2 dl fløte
2 dl creme fraiche
1/4 rød chili - finhakket
1 kinesisk hvitløk - presset
1 håndfull basilikum - finhakket + litt mer til pynt
Salt
Pepper
Olje til steking
Sitronsaft
1 pakke fettuccine - 250 gram
Start med å kutte opp kjøtt og grønnsaker som nevnt ovenfor, og kok pasta etter anvisning på pakken.
Ha biffkjøttet på en varm stekepanne med olje i, og krydre dem lett med salt og pepper. Når kjøttet er stekt, tilsetter du sennep, løk, sopp og paprika. Stek videre på sterk varme. Ha i creme fraiche og fløte, og la det simre på lav varme i fem minutter.
Tilsett så basilukum, hvitløk og chili, og smak det hele til med salt og pepper. La det småsimre i omtrent 5 minutter mer. Tilsett litt sitronsaft i helt på slutter, og så er det tid for å servere;)
Ha pastaen i bunnen av en tallerken, topp med pastasausen, og kos deg!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar