onsdag den 8. maj 2013

Flatbrød med mild tacokylling, grov tomatsalsa og hvitløkskrem


I helga hadde vi besøk fra Norge for å feire bursdag lørdagen, og da blir det jo søndagen også for kos;) Noe av dagen ble brukt ute i Bazar Vest, hvor der blant annet ble kjøpt masser av frukt og grønt og blant annet en pakke flatbrød. Etter å ha fått rullekebab er par ganger, har jeg hatt veldig lyst til å prøve det her hjemme - og jeg ville gjerne prøve ivhertfall første gang med en pakke ferdiglaget;)
Som sagt, så gjort, og her ble resultatet! Et deilig, mykt flatbrød serveret med milc tacokylling, hvitløkscreme og er latterlig god tomatsalsa. Mums!


For 3 trenger du:


Arabiske flatbrød

400 g kyllingehakk
Olje til steking
Mildt tacokrydder

2 ss creme fraiche
2 fedd hvitløk - presset

1,5 snackpaprika - i små tern
3 cocktailtomater - i små tern
3 cherrytomater - i små tern
1/4 rødløk - revet
1 liten håndfull persille
Salt
Pepper


Start med å steke kyllingkjøttdeigen. Ha kyllingkjøttet på en panne med olje i, og brun den lett. Tilsett krydderierne + eventuelt en liten smule vann, og la det steke inn til det er helt gjennomstekt og væsken er tørret ut. Still den så til sides imens du lager reset.

Ha cremefraichen opp i en lille tallerken, press de to feddene med hvitløk oppi og rør det hele godt sammen. La det så trekke en liten smule imens du lager tomatsalsaen.

Skjær opp paprika og tomater i små tern, og ha det opp i en skål. Riv rødløken over, tilsett en lille smule persille, og smak det hele til med pepper (og eventuelt en lille smule salt).

Gi eventuelt flatbrødet en lille tur i ovnen/mikroen for å lune det en smule, og samle så det hele sammen!

1 kommentar:

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...