torsdag den 29. august 2013

Fettuccine med stekt laks og vårløk


Pasta, pasta, pasta. Om lillepiken fikk velge hadde hun helt klart valgt å leve av pasta. Og pølser. Og ketchup. Trodde faktisk jeg hadde gjort mitt for å få henne til å spise andre ting - men dengang ei. Hun liker heldigvis fremdeles andre ting - og fisk er fremdeles en stor slager!
Dette her er en fantastisk hverdagsmidag, da den med litt øvelse kan lages på 20 minutter!


For middag for 2 trenger du:


1 pakke frisk fettuccine (250 g)
2 stykker laksefilet (250 g tilsammen)
Olje
3 vårløk
2 dl creme fraiche
1 kinesisk hvitløk
Salt
Pepper
1/2 sitron

Start med å steke laksen i litt olje i 5-6 minutter pr side. Start med skinnsiden nedad om den har skinn på.
Kok pastaen etter anvisning i godt saltet vann.
Hakk hvitløket fint, og snitt vårløken i skiver. Ha hvitløket opp i en grte i litt olje og svits det hurtig. Tilsett cremefraicen, og la det varme helt igjennom. Smak til med salt og pepper, og tilsett så vårløk og litt sitronsaft.
Vend den friskkokte pastaen med cremefraiche-blandingen, og vend et igjen i laksen.
Server med resten av sitronen til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...