Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 23. august 2013
Pannekaker med havregryn
Jeg har en eller annen "ting" for havregryn i bakst - omtrent alt blir jo bedre;) Og pannekaken er bestemt ikke noe untak. Servert med syrlig skyr og fantastiske bær, ble dette en helgefrokost uten om det vanlige! Det er bare så deilig med den ekstra tiden om morgenen....
For 8 mellomstore pannekaker trenger du:
2 egg
1,5 dl havregryn
2,5 dl hvetemel
5 dl melk
Salt
Smør til steking
Bland alle ingrediensene godt sammen, og la den røra stå og trekke i minst 15-20 minutter.
Ha smør på pannen, fordel røre på den varme pannen, og stek pannekakene;)
Jeg toppet mine pannekaker med virkelig luksus; nemlig skyr, banan, blåbær og jordbær... Mums sier jeg bare;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar