Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 3. august 2013
Eggerøre med ramsløk
En god eggerøre skal helst være god og luftig, og samtidig litt fuktig i det. Men ikke rå. Det kan av og til være litt vanskelig å finne en god balanse - men denne oppskrifter gir ihvertfall det hele av det gode;)
For 2-3 porsjoner trenger du:
3 egg
1 eggeplomme
3 ss melk
Salt
2 ss hakket ramsløk
Litt olje
Ha litt olje i bunden av gryten, og varm den lett opp. Tilsett alle ingrediensene, og stek det hele på mellom varme under god omrøring. Eggeplommene skal være jevnt fordelt igjennom hele røren, så du skal faktisk røre litt godt i det;)
Etter omtrent 5 minutters røring er det hele klart, så da er det bare å helle det på en tallerken eller serveringsskål, og nyte det!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar