Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 1. august 2013
Tortillawrap med bønner og gulerot
Selv om det er en stund til hverdagen starter, ihvertfall for min del, er den likevel så smått i gang her i hus. Kjæresten har snart hatt en full uke på jobb - og lillepiken starter nok så smått igjen neste uke. Når hun nå har hatt over 4 uker med fri, blir det godt å se vennene igjen!
Uansett vil det være godt å komme "tilbake til normalen" - ihvertfall matmessig, for det har blitt mange hurtige og knapp så gode løsninger her i ferien.
For middag for 4 trenger du:
Tortillewraps - jeg brukte en pakke med 8 små
400 g oksehakk
1 hvitløk - finhakket
1 løk - finhakket
1 chili - finhakket
1 boks kidneybønner - drenet
Olje
Salt
Pepper
1 ss tomatpure
4 gulerøtter (ca 200 gram) - revet
Finhakk løk, chili og hvitløk, og ha det opp i en gryte med litt olje i bunden sammen med oksehakket. Ha litt salt og pepper i, og stek det til det er gjennomstekt. Smak eventuelt til underveis.
Ha i kidneybønnene til slutt, og rør dem lett inn. Varm dem et minutt eller to, men ikke kok dem! De skal fremdeles være flotte og hele i det. Ha tomatpureen i, og smak til det hele til slutt.
Riv gulerøttene fint, og varm wrapene i mikron etter anvisning på pakken.
Pakk det hele fint sammen - og server!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar