torsdag den 1. august 2013

Tortillawrap med bønner og gulerot


Selv om det er en stund til hverdagen starter, ihvertfall for min del, er den likevel så smått i gang her i  hus. Kjæresten har snart hatt en full uke på jobb - og lillepiken starter nok så smått igjen neste uke. Når hun nå har hatt over 4 uker med fri, blir det godt å se vennene igjen!
Uansett vil det være godt å komme "tilbake til normalen" - ihvertfall matmessig, for det har blitt mange hurtige og knapp så gode løsninger her i ferien.


For middag for 4 trenger du:

Tortillewraps - jeg brukte en pakke med 8 små

400 g oksehakk
1 hvitløk - finhakket
1 løk - finhakket
1 chili - finhakket
1 boks kidneybønner - drenet
Olje
Salt
Pepper
1 ss tomatpure

4 gulerøtter (ca 200 gram) - revet

Finhakk løk, chili og hvitløk, og ha det opp i en gryte med litt olje i bunden sammen med oksehakket. Ha litt salt og pepper i, og stek det til det er gjennomstekt. Smak eventuelt til underveis.
Ha i kidneybønnene til slutt, og rør dem lett inn. Varm dem et minutt eller to, men ikke kok dem! De skal fremdeles være flotte og hele i det. Ha tomatpureen i, og smak til det hele til slutt.
Riv gulerøttene fint, og varm wrapene i mikron etter anvisning på pakken.

Pakk det hele fint sammen - og server!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...