tirsdag den 13. august 2013

Grillet kylling og ostefylte paprika


Kylling på grillen har, for meg, alltid vær synonymt med med grillspyd for meg, da jeg ikke helt har kunnet finne ut av å grille hele stykker kylling uten at de enten endte opp rå, eller brente.
Etter vi fikk gassgrillen i hus, har det dog vært en helt annen sak. Jevn temperatur, og ikke minst et lokk for å beholde på varmen, har gjort underverker for grillet kylling her i hus. Nye yndlingsting på grillen, og et stor hit i matpakken;)
Her fikk kyllingen enkelt følge av simple poteter, og en ny vri på fylt paprika. Slett ikke galt;)


For middag for 3 trenger du:

3 kyllingfileter
Salt
Pepper
750 g poteter - i skiver
Olje
3 snackpaprika eller vanlig paprika
5-6 ss smøreost med krydder
6 skiver bacon

Start med å tenne ovnen på 200 grader, og gjør potetene klar. Vask dem godt, og skjær dem i skiver.
Fordel potetene over i en langpanne, dryss olje over dem, og strø salt og pepper over det hele på toppen.
Stekes ved 200 grader i omtrent 30 minutter, men hold øye med dem underveis. Din ovn fungerer nok ikke som min!

Del paprikaene i to på langs, og fjern frøene. Fyll hver halve paprika med smøreost, og vri en skive bacon rundt det hele.
Stekes i omtrent 20 minutter ved 200 grader, eller til baconet et sprøtt.

Kyllingen skal ha litt salt og pepper, og grilles så i omtrent 10 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Prøveskjær eventuelt en liten smule om du er i tvil om den er ferdig eller ei!

Server det hele på en tallerken, og nyt;)

2 kommentarer:

  1. Hei Trine!

    Nå har jeg lest gjennom hele (!) bloggen din og vil bare si tusen millioner takk for masse god matinspirasjon. Du lager/skriver om særdeles fristende men likevel gjennomførbar mat av god kvalitet og med få halvfabrikata - perfekt! Tusen takk igjen, ser fram til å følge bloggen din videre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Takk for deilig kommentar - det er alltid deilig å få tilbakemeldinger:D

      Slet

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...