torsdag den 12. september 2013

Pizza med biff, paprika og tomater


Pizza! Dette er en god og gammel klassisker - som kanskje ikke ser så lekker ut; men som smaker FANTASTISK! Det er alt jeg kan si;)
Sprød bund, perfekt biff, myke tomater og masser av deilig ost; så kan det knapt bli bedre;)

For 2 pizzaer trenger du:


1/2 porsjon pizzadeig
1/2 porsjon pizzasaus

200 g oksekjøtt i tern
Olje
Salt
Pepper

100 g cherrytomater, i halve
1 paprika, i strimler
1 løk, i skiver
200 g frisk mozzarella

Start med å lage deigen, og sett den over til heving.
Stek oksekjøttet nesten helt ferdig på stekepanne i olje med litt salt og pepper på.
Skjær paprika og løk i strimler, og halver cherrytomatene. Blend tomatsauen. Skjær osten i mindre biter.
Del pizzadeigen i to, og rull dem ut i to flate pizzaer. Fordel fyllet på dem begge to.

Stekes på en varm plate i en varm (225-275 grader, hva nå din ovn den kan) ovn i 7-9 minutter, til bunden er god og sprø, og osten smeltet.


2 kommentarer:

  1. Sprø, tynn Italiensk pizza, det er favoritt her i huset også ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mmm;) Det er virkelig deilig med en tykk bund engang i blant, men favoritten er helt klart den deilige, tynne og sprø bunden;)

      Slet

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...