Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 3. september 2013
Sursøt chilidip
Dette her tror jeg er omtrent verdens enkleste og nesten beste dip - ihvertfall nå for tiden!
For 1 porsjon dip trenger du:
3 dl rømme eller creme fraiche
2 ss sursøt chilisaus
Evt: 1 fedd hvitløk
Bland alle ingrediensene godt sammen, og sett dippen i kjøleskapet til den skal spises.
Etiketter:
Creme Fraiche,
Dip,
hvitløk,
Rømme,
Sursøt chilisaus
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar