tirsdag den 17. september 2013

Stekt pølse med potetosteform


Dette er en VIRKELIG typisk onsdagsmiddag her i hus; det er nemlig da vi spiser rester;) Med gymnastikk og sent hjemme, skal det helst gå hurtig, og så passer det fint å handle inn på torsdag.
Pølser er noe vi altid har i fryseren, og de kan jo lett tines på en time om det er det. Og selv om de er litt frosne i det, kan se stadigvekk brukes;p
Potetene fikk følge av litt diverse osterester - og det var en suksess om du spør meg!


For middag for 3-4 trenger du:



2-3 pølser, i skiver
3-4 sjampinjong, i skiver
Olje til steking
Pepper
Salt

7-8 poteter - i tynne skiver
Salt
25 g smør - i tynne skiver
ca 100 g ost - diverse;)

1/2 agurk


Som du kan se, dette er en veldig simpel rett!
Start med potetene, da det er dem der tar klart lengst tid. Sett ovnen på 200 grader, og finn frem et ildfast fat. Vask og skrubb potetene, og skjær dem i ca like tykke skiver. Fordel smørret over, dryss eventuelt litt salt på, og sett det i ovnen. Etter ca 20 minutter tar du det ut, drysser osten på, og så tilbake i ovnen. La det nå steke videre til osten er gylden, og potetene er ferdige og møre.

Skjær sjampinjong og pølser i skiver, og ha litt olje i en panne. Ha pølsene oppi, la dem steke i rundt 10 minutter. Tilsett så sjampinjongen, og gi dem 5 minutter mer. Dryss eventuelt litt salt og pepper over.

Server det hele med lit kald agurk i skiver, og nyt et tomt kjøleskap!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...