Dette her var en virkelig hurtig og virkelig god rett - og med få ingredienser! Slike middager er bare super i en travel hverdag! Når jeg først lager frikadeller, eller kjøttboller om du vil (det er altså et aller annet med det danske ordet), lager jeg alltid litt ekstra til fryseren. De vi brukte denne gangen var rester fra de italienske krebinettene, hvor jeg laget kjøttboller av farsen vi ikke brukte. Enkelt og greit med andre ord - og super i en travel hverdag hvor ting helst skal gå litt fort!
For middag til 3 trenger du:
En porsjon frikadeller (300g kjøtt)
Olivenolje
1 kinesisk hvitløk
1 boks hakket tomat
Pepper
1 pakke ravioli (250 g)
150 g cherrytomater - i halve
70 g babyspinat
20 g parmesan
Evt: Brød til
Start med å steke frikadellene i litt olje til de er gjennomvarme.
Hakk hvitløk, og svits den lett i litt olje i et par minutter. Tilsett hakket tomat, og la den simre i 10 minutter. Smak til med pepper.
Kok ravioli etter anvisning på pakken, og vend den i tomatsausen, halve tomater og spinaten. Varm igjennom et par minutter.
Server med masser av friskrevet parmesan sammed med frikadellene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar