Jeg forsetter i samme ånd med tanke på grilling, og dette er siste bud (for nå) ihvertfall!
Deilige, neste sprø pølser, myke og saftige poteter, og en knasende, og samtidig søt salat. Det er bare fantastisk;)
3 kyllingindrefilet
Salt
Pepper
750 g små potet
Olje
Salt
Pepper
1/2 blomkål
1 rød paprika
1 håndfull mandler
1 håndfull rosiner
Salt
Pepper
Eddike - gjerne med fruktsmak
Olivenolje
Start med å sette ovnen på 200 grader, og skrubb potetene godt.
Vend dem i salt, pepper og olje, og ha dem i stekeovnen i omtrent 30 minutter til de er gode og møre.
Lav entuelt noen snitt i pølsene, og krydre kyllingstykkene med salt og pepper.
Pølsene ble stekt i rundt 10 minutter, kyllingen i 4-5 minutter.
Grovhakk mandler, og skjær blomkål og paprika opp i mindre biter.
Pisk salt, pepper, olivenolje og eddike (som sagt, gjerne med fruktsmak!) godt sammen, og still det på bordet.
Bland mandler, paprika, blomkål og rosiner godt sammen, og hell dressingen over rett før det skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar